Navigation Menu+

Theater Pegasus

Theater Pegasus

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Bij Theater Pegasus beleef je samen de magie van het theatermaken. Leef je uit in de meest uiteenlopende  rollen en werk spontaan aan je persoonlijkheid. Theater daagt je uit om je verbeelding te gebruiken en over de grenzen van je eigen kunnen te kijken. Je leert expressievormen in te zetten, waardoor je kracht, zelfvertrouwen en nieuwe vaardigheden opbouwt.

 

Voor wie is het?

Oefenen in een rollenspel

Theater beoefenen betekent plezier voor iedereen! De theatertraining past bij leeftijd, niveau en wensen van de deelnemers. Samen bekijken we hoe ieder zich persoonlijk kan ontwikkelen. Dat bepaalt de keuze voor expressievaardigheid, spelvaardigheid, presentatievaardigheid, improvisatietheater, speelse theaterwerkvormen recreatief, rollenspel, poppenspel of theatermaken.

Theater Pegasus is maatwerk en bedoeld voor instellingen, bedrijven en/of particulieren. Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Omgaan met persoonlijke grenzen

Welke persoonlijke vaardigheden ontwikkel je?

  • Ontdekken van kwaliteiten en talenten
  • Zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid
  • Sociale en communicatieve vaardigheid
  • Authenticiteit
  • Weerbaarheid en assertiviteit
  • Conflict oplossen
  • Presentatievaardigheid

“Mensen vinden het vaak erg spannend om met theaterspel op een podium te staan. Als je optreedt, ben je zichtbaar in alles wat je doet en zegt. Bij Theater Pegasus help ik je met plezier over deze drempel heen. Zo voel je al snel dat het theaterspel je een rijkdom aan bijzondere ervaringen geeft. Bijvoorbeeld nieuwe kanten van jezelf ontdekken, enorm lachen en verbinding voelen met elkaar, jezelf expressief uiten en geraakt worden door een mooi beeld of tekst. Wil je dit ook ervaren? Met veel aandacht voor ieders individuele mogelijkheden, begeleid ik jou hierin.”

 

Theater Pegasus Workshop of training?

Wil je weten hoe het is om te acteren en theater te spelen? Wil je een training of workshop op maat? Bel Evelien van der Ham op: 06-42227750 of mail naar: evastheatertuin@gmail.com

 

Archief: