Navigation Menu+

Contact en ruimteverhuur

Contact

 

ADRES:

Biezenstraat 79-1

6541 ZP Nijmegen

KVK: 57001278

facebook.com/evastheatertuin

 

Voor vragen over:

* Acteren & Theater Solo

* Dramacoaching

* Theater Pegasus

* Theaterwerkplaats ‘De Vuurvogel’

Neem contact op met: 

Evelien van der Ham / evastheatertuin@gmail.com / 06-42227750

NB. van 01-06-2024 t/m 31-10-2024 is Evelien afwezig i.v.m. zwangerschapsverlof. In deze periode kunt u uw vragen mailen aan Wil van der Ham. 

 Voor vragen over: 

* Ruimteverhuur Theaterzaal & Theaterzolder

* Financiële zaken

* Onderhoud

 Neem contact op met:

Wil van der Ham / evastheatertuin.wil@gmail.com / 06-19941494

 

Ruimteverhuur

Naast de eigen activiteiten van Eva’s Theater Tuin kunnen zowel de THEATERZAAL, als de THEATERZOLDER en KLEINE WERKRUIMTE gehuurd worden. In overleg is er de mogelijkheid voor het bergen van spullen. Maak vrijblijvend een afspraak om de ruimtes te bezichtigen door een mail te sturen naar evastheatertuin.wil@gmail.comWil is telefonisch bereikbaar op 0619941494. Hij zal je meer vertellen over dagdeel prijzen, dag- of weekend huur. 

THEATERZAAL met FOYER

Een prachtig knus theater met 38 zitplekken in het hartje van Nijmegen. In totaal voor groepen van max 50 personen te huren. De Theaterzaal biedt ruimte aan o.a. theater-, dans-, yoga- en trainingsgroepen die hier willen komen optreden, repeteren of werken. De Theaterzaal met tribune is 8m diep en 4.5m breed, in totaal 36m2. Tevens is er een sfeervolle foyer met bar en diverse zitplekken. 

THEATERZOLDER

De enorme Theaterzolder van Eva’s Theater Tuin bevindt zich op de eerste etage van het pand. Hij is smaakvol ingericht en biedt 112 m2 aan (speel)oppervlak, heeft een grote tafel / zitplek met stoelen (zeer geschikt voor coaching, training, vergader doeleinden), eigen keuken, theater-rekwisieten, theaterkleding, licht- en muziekinstallatie. De speelvloer is 8.5m diep en 9m lang en biedt o.a. mogelijkheden om te spelen, maken, coachen, trainen en/of yoga. Er kunnen ruimtes afgescheiden worden met gordijnen. De Theaterzolder is te huren voor max 25 personen.