Navigation Menu+

Contact en ruimteverhuur

Werklocatie

Per oktober 2019 hebben Eva’s Theater Tuin en Theaterwerkplaats ‘De Vuurvogel’ een nieuwe werkruimte! Daar zijn we heel blij mee.

De enorme THEATERZOLDER van Eva’s Theater Tuin bevindt zich op de eerste etage van het pand op de Biezenstraat 79, te Nijmegen. De ruimte is sfeervol ingericht en biedt 112 m2 aan (speel)oppervlak, heeft een grote tafel / zitplek met stoelen (zeer geschikt voor coaching, training, vergader doeleinden), eigen keuken, piano, theater-rekwisieten, theaterkleding, licht- en muziekinstallatie. De speelvloer is 8.5m diep en 9m lang. Er kunnen ruimtes afgescheiden worden met gordijnen. De THEATERZOLDER is geschikt voor max 25 personen.

* NIEUWS *

Per 1 september 2022 zullen wij ook de THEATERZAAL beneden gaan verhuren! Deze plek biedt een mooie ruimte voor theater-, dans- en trainingsgroepen die hier willen komen optreden, repeteren of trainen. De THEATERZAAL met tribune is 8m diep en 4.5m breed en biedt ruimte aan max 50 personen (incl. publiek). Tevens is er een foyer met bar en kleine werkruimte die ook apart gehuurd kan worden.

 

 

Ruimteverhuur

Naast de eigen activiteiten van Eva’s Theater Tuin op de Biezenstraat 79, te Nijmegen, kunnen zowel de THEATERZOLDER, als de THEATERZAAL en KLEINE WERKRUIMTE gehuurd worden. In overleg is er de mogelijkheid voor het bergen van spullen. Maak vrijblijvend een afspraak om de ruimtes te bezichtigen door een mail te sturen naar evastheatertuin.wil@gmail.comWil is telefonisch bereikbaar op 0619941494. Hij zal je meer vertellen over dagdeel prijzen, dag- of weekend huur.

Contact

T.n.v. Evelien van der Ham

E: evastheatertuin@gmail.com

F: facebook.com/evastheatertuin
T: +316 422277 50

Kvk: 57001278