Navigation Menu+

Acteren & Theater Solo

N I E U W ~ THEATER SOLO

Hou je van theater? Heb je een bijzonder (levens)verhaal wat je wilt vertellen op het podium, maar weet je niet hoe? Lees dan verder op onderstaande flyer met informatie. Kom vrijblijvend een keertje kennis maken!

INHUREN

Evelien: “Acteren houdt me fris, open, kwetsbaar en creatief. Door Eva’s Theater Tuin, de mooie theaterruimtes en ontmoetingen met spelers en regisseurs heb ik het geluk dat ik vaak mag spelen! Ik heb een breed scala aan rollen in mijn repertoire, waaronder: gelaagde kwetsbare rollen, rollen vanuit bewegingstheater, typetjes, simulatiepatiënt, clown, agressief spel en evt. ondersteund met zang. Zie de foto’s hiernaast voor een impressie. Ik ben in te huren als trainingsactrice, voor voorstellingen, op festivals, bij bedrijven, of ter ondersteuning bij workshops/trainingen. Maar heb ook een netwerk met contacten in het theater mocht je op zoek zijn naar een bepaald type speler. Ik denk graag met je mee!

Lessen gevolg aan Theaterschool DE TRAP (2002 – 2004), Fontys Academie voor Theater, (2004 – 2006), Vaktherapie Drama (2006 – 2010 CL) “

Kijk op ‘Contactinfo’ pagina hoe je mij kunt bereiken.

 

Meest recente optreden ‘JE BENT ZELF EEN KWETSBAAR MENS!’ ~ 2020: